Linkblog

némettanulás

Németet tanulsz és úgy érzed elakadtál? Itt a segítség a nyelvtanuláshoz! Csempésszünk egy kis logikát, szórakozást és sok hasznos apróságot a német tanulásba, hogy könnyebben és gyorsabban haladj, használható tudáshoz juss és élvezd is a nyelvtanulást! Aztán jöhet a külföldi munka, az érettségi vagy nyelvvizsga! Viel Spaß!

Nyelvtanulás tippekkel dúsítva és logikával fűszerezve ;-)

2011.03.14. 17:17 bienemaja

A nyelvtanulás babonái

Címkék: játék olvasás nyelvtanulás szókincs hallásértés

Találtam egy blogot Lingwing - A nyelvtanulás babonái címmel, ahol rengeteg hasznos és érdekes cikket olvashatsz a nyelvtanulással kapcsolatban.

 

A blogot gyakorló nyelvtanárok írják, akik saját vallomásuk szerint megelégelték, "hogy néhány elterjedt tévhit miatt azok sem tanulnak meg idegen nyelven, akik könnyen megtehetnék" (idézet tőlük). Már rengeteg fontos, hasznos és érdekes témáról írtak, például:

és még sok-sok érdekességet olvashatsz ezen a blogon!

Remélem egyszer a Némettanulás blog is hasonlóan színvonalas tartalommal büszkélekdhet majd! Úgy érzem sok mindenről hasonlóan gondolkodunk, vagyis a Lingwing és a Némettanulás blogok rokon lelkek.

Jó böngészést Lingwing blogjához!

Viel Spaß!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemet-tanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr62738995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása