Linkblog

némettanulás

Németet tanulsz és úgy érzed elakadtál? Itt a segítség a nyelvtanuláshoz! Csempésszünk egy kis logikát, szórakozást és sok hasznos apróságot a német tanulásba, hogy könnyebben és gyorsabban haladj, használható tudáshoz juss és élvezd is a nyelvtanulást! Aztán jöhet a külföldi munka, az érettségi vagy nyelvvizsga! Viel Spaß!

Nyelvtanulás tippekkel dúsítva és logikával fűszerezve ;-)

2011.05.15. 00:30 bienemaja

Präteritum, Imperfekt, Perfekt, Plusquamperfekt....?

Präteritum, Imperfekt, Perfekt,  Plusquamperfekt....?

Melyiket is válaszd és használd???? Neked is problémát okoz, hogy eldöntsd?

Nem kell megijedni, mert az igeidők használata a német nyelvben egyáltalán nem bonyolult. Az angollal összehasonlítva pedig egyenesen gyerekjáték az egész! :-)

A német igeidők használatát röviden össze lehet foglalni....

Olvass tovább a Német-Tanulás.hu oldalon!

A Német-Tanulás blog mostantól új helyen olvasható, ahol még több ötlettel segítek Neked a német tanulásban. Csempésszünk továbbra is egy kis logikát, sok szórakozást és hasznos apróságot a nyelvtanulásba, hogy könnyebben és gyorsabban haladj, használható tudáshoz juss és élvezd is a német tanulást! Aztán jöhet a külföldi munka, az érettségi vagy nyelvvizsga! Viel Spaß!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemet-tanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr62904535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása