Linkblog

némettanulás

Németet tanulsz és úgy érzed elakadtál? Itt a segítség a nyelvtanuláshoz! Csempésszünk egy kis logikát, szórakozást és sok hasznos apróságot a német tanulásba, hogy könnyebben és gyorsabban haladj, használható tudáshoz juss és élvezd is a nyelvtanulást! Aztán jöhet a külföldi munka, az érettségi vagy nyelvvizsga! Viel Spaß!

Nyelvtanulás tippekkel dúsítva és logikával fűszerezve ;-)

2011.03.10. 11:14 bienemaja

Ismered Wikit?

Címkék: névelő enciklopédia országismeret honlap némettanuláshoz

Ismered Wikit? Ha még nem, engedd meg hogy bemutassalak neki!

Darf ich dir Wiki vorstellen? Sie ist meine Freundin. :-)

Igen, Wiki jól beszél németül és nagyon okos. Lehet tőle kérdezni, szinte bármit. És ő válaszol, méghozzá, ha akarod németül (tud magyarul is, neki az sem gond!).

Teljes neve: WikiPedia, foglalkozását tekintve enciklopédia. Nála bárminek utána nézhetsz, legyen az történelem, kultúra vagy sport, minden tantárgy jól megy neki. Megnézheted, mi a nap legérdekesebb híre, legjobb cikke, milyen fontos események estek egy adott dátumra és rákereshetsz bármilyen kulcsszóra. Ha például nem tudod mit rövidít egy betűszó,(vagy Te kapásból tudod, mit rövidít az sms és németül milyen névelővel használják? -mert ez sajnos a legtöbb szótárban nem található meg) itt megtalálod!

Jó keresgélést, olvasgatást!

Viel Spaß!

A német-tanulás.blog.hu új helyre költözött. A http://nemet-tanulas.hu oldalon találsz további bejegyzéseket és segítséget a német nyelv tanulásához!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemet-tanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr662727393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása